Το Ρύζι Κίτρινο AKIS - Υγροθερμικής Κατεργασίας - συμβιβάζει την ευκολία με την διατροφική αξία. Ο χρόνος επεξεργασίας του ξεπερνά τις 72 ώρες. Το κίτρινωπό του χρώμα δημιουργείτε με το «βράσιμο» του αναποφλοίωτου ρυζιού. Με αυτό το τρόπο επεξεργασίας, επιτυχγάνουμε την αποτύπωση μέρος των θρεπτικών συστατικών του φλοιού στο εσωτερικό κόκκο, όσο και την ευκολία στο βράσιμο αφού είναι πάντα σπυρωτό.
Ιδανικό για πιλάφι.
Διαθέσιμη Συσκευασιά: 500 γραμμάρια, 5 -15 - 25 κιλά
Διατροφικά Στοιχεία ανά 100g
| Ενέργεια | 351 Kcal / 1489 Kj |
| Πρωτεϊνες | 6.6 g |
| Υδατάνθρακες | 78.9 g |
| Σάκχαρα | 0.3 g |
| Ολικά Λιπαρά | 1.3 g |
| Κορεσμένα | 0.4 g |
| Μονοακόρεστα | 0.45 g |
| Πολυακόρεστα | 0.45 g |
| Χοληστερόλη | 0 mg |
| Φυτικές Ίνες | 2.3 g |
| Νάτριο | 1.1 mg |











